افتتاحيه هتل رستوران باغ تيتو

$lead.getData()

هتل رستوران سنتي باغ تيتو در روز دوشنبه مورخ 19 بهمن 1394 در محل بلوار امام علي فرعي 12 برگزار خواهد شد. در اين افتتاحيه مراسم شاهنامه خواني نيز اجرا خواهد شد.

قدمت این باغ به دوران صفویه باز می‌گردد و به شماره 3750 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. این باغ با سبک معماری بسیار زیبا و از مصالح خشت و گل بنا شده و نمای ساختمان باغ با آجرهای زیبا تزیین شده و ایوان آن دارای ستونهای استوانه ‌ای شکل است که زیبایی آن را دو چندان کرده است.

از خصوصیات این بنا می‌ توان به وجود بادگیر اتاق‌های گچ کاری شده ایوان و حوض آب زیبایی که در جلوی نمای ورودی باغ است، اشاره کرد. این باغ دارای مساحتی حدود شش هزار متر مربع است که پوشش درختان نخل و انار و زیبایی خاصی به آن بخشیده است. در اندرونی باغ نیز حوض آب نسبتاً بزرگی قرار دارد که درختان انگور سایه‌ ای دل انگیز بر سطح آب آن گسترانیده ‌اند.

باغ تیتو

مركز رشد علم و فناور بافق